26 Eylül 2009 Cumartesi

go home serdar!!


gönül ister ki sabahları sevdiceğin uyandırsın seni. ama yok! bizim gönül değil de üst kat komşumun ergen oğlu karar veriyor buna. sabah sabah binlerce dansözü ben neyleyim, a ergen çocuk, sana söylüyorum! daha yaşın kaç, başın kaç. bi de dünyadaki tüm adamlar bitti de bi serdar mı kaldı örnek alacak!
komşudur, gürültü olur arada sırada. hatta benim makbulum yatak tıngırtısıdır ama bizim apartmanda da öyle şeyler olmuyo. nüfus yaşlı.
serdar ortacın binlerce dansözünden sonra en sevdiğim sıradaki parça, burak kuttan ''benimle oynama'' idi. ergen kardeşimle karşılıklı söyledik. sabrımı zorlama kısmında pek bi coşmuştum. ama coşkumu farkedemedi kanımca ergen kardeş. ve belirtmeliyim ki bu çocuğun müzik kulağı kesinlikle yok. her şarkı aynı modda mı söylenir kardeşim.tamam, söylediği tüm şarkılar serdar ortac imzalı olunca seçici geçirgen bi yapı olmuyo. ama burak kutta da aynı mod olmaz ki. arabesk senin ruhuna hangi ara işledi bi de yavrucak. derdin tasan ne?
sesini duyana kadar böyle bir ergenin varlığından haberimiz yoktu. hangi ara pörtledin. biigün pusuya yatıcam. kıstırıcam seni bi köşede. kendini kolla!
evine git be serdar! sıkıldık senden. küt saçlı, karabiber halin bile daha çekilirdi. git!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder